Υπηρεσίες

Υπηρεσίες


Διαχείριση Έργου -Επίβλεψη

Η επίμονη παρακολούθηση της ομαλής ανταπόκρισης, κατά την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών, στον αρχικό προϋπολογισμό, ο διαρκής, σύμφωνα με τους ισχύοντες Ελληνικούς και Διεθνείς Κανονισμούς και Προδιαγραφές ποιοτικός έλεγχος, η επιλογή καταξιωμένων, καταρτισμένων και επικοινωνιακά ευέλικτων τεχνικών συνεργείων και η τροφοδοσία του εργοταξίου με αναλυτικά κατασκευαστικά Σχέδια Εφαρμογής λεπτομερειών, όποτε ζητηθεί, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Επιδίωξη μας είναι η μεταφορά του οράματος και της επιθυμίας του εργοδότη-συνεργάτη μας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό. Κατά τη διαδικασία θέτουμε υψηλούς στόχους σε αισθητικά, χωροταξικά, ενεργειακά και οικολογικά ζητήματα, ενσωματώνοντας σύγχρονες Αρχιτεκτονικές αντιλήψεις και Τεχνικές Προδιαγραφές. Αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα φωτορεαλιστικής απεικόνισης στις μελέτες μας μπορούμε να προσφέρουμε μια άμεση γνωριμία με το προϊόν του έργου μας.

Εκτίμηση Κόστους – Ποιοτικός Έλεγχος

Στην επιλογή των δομικών υλικών του φέροντος Οργανισμού, των Αρχιτεκτονικών διαρρυθμίσεων και των Μηχανολογικών εγκαταστάσεων αναζητούμε τη βέλτιστη οικοτεχνικά λύση τεκμηριώνοντας κάθε πτυχή των επιλογών μας. Ο σεβασμός των οικονομικών περιθωρίων του πελάτη δεν μας περιορίζει στην αναζήτηση και υιοθέτηση των καλύτερων δυνατών επιλογών λειτουργικότητας , ανθεκτικότητας, αισθητικής σε σχέση με τη δαπάνη. 

 

Διαχείρηση Κατοικιών

 

Κύριες υπηρεσίες:

Επιθεωρήσεις ασφαλείας, Υπηρεσία φύλαξης κλειδιού, Εξόφληση λογαριασμών, Υπηρεσίες καθαρισμού

Υπηρεσίες Συντήρησης: 

Συντήρηση πισίνας / χλοοτάπητα / κήπου, Ηλεκτρολογικά/Υδραυλικά προβλήματα, Βάψιμο και διακόσμηση, Επισκευή κλιματιστικών / Περιποίηση & Καθαρισμός ΚΉΠΩΝ

Άλλες Υπηρεσίες:

 Ψώνια, Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης, Ασφάλεια, Ασφαλιστική κάλυψη, Λογιστής και νομικός σύμβουλος, Υπηρεσίες ενοικίασης, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Διευθέτηση / υπηρεσίες μεταφοράς, Οργάνωση ταξιδιών και εκδρομών, Φροντίδα κατοικίδιων, Υπηρεσία κλήσεων επείγουσας ανάγκης.

 

Ανακαίνιση:

Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκεί η πολύχρονη εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού και την  κατασκευή κατοικιών, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Κύριες Υπηρεσίες
  • Επιθεωρήσεις ασφαλείας
  • Υπηρεσία φύλαξης κλειδιού
  • Εξόφληση λογαριασμών
  • Υπηρεσίες καθαρισμού