Μεσιτικό Γραφείο

Μεσιτικό Γραφείο


ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η εταιρία Gaia Real Estate δραστηριοποιείται στον χώρο της μεσιτείας  έχοντας δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού με τους πελάτες της.

Αγοραπωλησία και Μίσθωση Ακινήτων

Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα  που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που εσείς θέτετε ή να σας προωθήσουμε το ακίνητο σας είτε προς Πώληση ,είτε προς Ενοικίαση . Οι στόχοι μας είναι ,αρχικά η εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων αγοράς καθώς και η ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας .Ως τόσο και η χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω εξασφάλισης δανείων. Με την ειλικρινή και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων όπως  επίσης και την αποτελεσματικότερη προβολή του ακινήτου, επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Εκτιμήσεις Ακινήτων :

Έχουμε την δυνατότητα με μια απλή επίσκεψη στο γραφείο μας να σας παρέχουμε συμβουλές  πάνω σε τεχνικά θέματα ή ακόμα και τον υπολογισμό της εμπορικής αξίας  του ακινήτου σας  με την βοήθεια της μεγάλης  βάσης δεδομένων που διαθέτουμε για όλο τον νομό Μεσσηνίας.

Η εταιρία Gaia Real Estate σεβόμενη  τους  πελάτες  της, διαθέτει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας .

  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

 

Υπηρεσiες Ακινήτων:

 Η εταιρία μας, σας  παρέχει συνεχείς υπηρεσίες πριν αλλά και μετά την αγορά της ιδιοκτησίας σας. Μέσα από την εμπειρία μας στο χώρο μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να τακτοποιήσουμε διάφορες υποθέσεις όπως η έκδοση δανείων, η υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης, η πληρωμή των λογαριασμών σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ).

Ακόμη αναλαμβάνουμε την επιστασία της ιδιοκτησίας σας, δίνοντας  λύση σε προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν κατά την απουσία σας. Ακόμη αναλαμβάνουμε τις εργασίες που γίνονται σε μια ιδιοκτησία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου όπως το πότισμα κήπου, πληρωμές λογαριασμών και καθαρισμός.

 

 

“Η Gaia Real Estate βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια μικρή απορία. Για τον λόγο αυτόν παρακαλώ μην διστάσετε και επικοινωνήστε μαζί μας.”